Opening Kinderboekenweek 2021

Woensdag 6 oktober 2021

De Kinderboekenweek is vandaag geopend met een viering in de kuil. Meester Jaap droeg een mooi gedicht voor, er werd een toneelstukje opgevoerd en er is een lied gezongen over het thema van dit jaar “ worden wat je wil” Zo leuk om weer met elkaar in de kuil te zijn!

Tijdens de Kinderboekenweek zullen er in de groep voorleeswedstrijden gehouden worden. De winnaars mogen woensdag 13 oktober in de kuil voorlezen tijdens de finale van van de grote voorleeswedstrijd. Op vrijdag 8 oktober om 14.00 u is de kinderboekenmarkt op het grote plein. En op vrijdag 15 oktober sluiten de kleuters de Kinderboekenweek af met een voorleesmiddag door opa’s en oma’s ( papa’s en mama’s) .

Onze school werd vandaag bezocht door Britt van Teylingen een medewerkster van het ministerie van OCW.  De problemen in het onderwijs bij ziekte werden haar gelijk duidelijk, toen bleek dat er een juf ziek was. Er moest snel geschakeld worden, leerlingen werden verdelen,online les in orde gemaakt, ed.  Dat kwam goed en om half 9 kon er “gewoon” begonnen worden met de les. Al met al een geslaagde dag met een leuke opening van de Kinderboekenweek.