Laatste update kerstvakantie

Laatste update kerstvakantie

Vrijdag 17 december 2021

Beste ouders, verzorgers! 

 

Het zit er weer op! Een week eerder dan gepland, maar de kerstvakantie is begonnen. We hebben kunnen afsluiten met een gezellig kerstfeest in de groepen en in klein gezelschap in de Kuil. We hopen dat we volgend jaar weer met de hele school en met ouders het kerstfeest mogen vieren. 

 

Noodopvang 

Volgende week is er noodopvang voor wie zich heeft aangemeld. U ontvangt hiervan GEEN aparte bevestiging, geen bericht is goed bericht, zeg maar. De aanmeldingen waren nagenoeg allemaal nog van de vorige keer bekend en anders bent u afgelopen dagen gebeld.

Vanaf 7.30u is de VSO geopend en van 8.30u tot 14.00u is noodopvang voor schoolgaande kinderen. Aansluitend voor kinderen die normaalgesproken ook BSO hebben is er noodopvang tot uiterlijk 18.30u. Uitzondering hierop is vrijdag 24 december, dan sluiten we om 17.00u de deuren.  

Wegbrengen en ophalen is bij de deur bij het trapje (personeelsingang). Heeft u vragen, dan zijn we op het reguliere telefoonnummer van DGH bereikbaar (010-5920075) - NIET het bso nummer. 

 

Activiteiten

Helaas zijn het aantal activiteiten beperkt, dus goed om te weten, dat onze sportcoaches van WelzijnE25 (die normaal de pauzesport en gym verzorgen) allerlei sportactiviteiten verzorgen op ons schoolplein en in de buurt. Lees de flyer wijkactiviteiten en activiteitenflyer. Kinderen van de noodopvang zullen hieraan deelnemen, maar alle kinderen zijn welkom. 

 

De beste wensen

Tot slot wens ik iedereen namens het voltallige team van De Groene Hoek een fijne kerst toe en de beste wensen voor 2022. Dat we er met elkaar maar het beste van mogen maken in harmonie en goede gezondheid! 

Tot volgend jaar! 

 

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl